EVERYTHING ABOUT خبر

Everything about خبر

Everything about خبر

Blog Article

اصلا عجیب نیست که تا چند سال آینده لنزهایی روی مردمک چشممان بگذاریم که حاوی تراشه‌های الکترونیکی باشد! یکی از جذاب‌ترین تکنولوژی‌هایی که در دنیای امروز وجود دارد، گجت‌های هوشمندی است که انسان‌ها از آن استفاده می‌کنند.

Throughout the written content of one's blog publish, It's also advisable to use subheadings which might be both h2 or h3 tags. These Daring subheadings, make it a lot easier for readers to scan your material and find the sections that relate to them to most.

در سالی که گذشت شاهد اتفاقات جالب زیادی در زمینه‌ی علم و فناوری بودیم. شرکت‌های فعال در این حوزه از محصولات و فناوری‌های زیادی رونمایی کردند که هر یک از آن‌ها برای اهدافی خاص طراحی و روانه‌ی بازار شدند.

همانطور که گفته شد در سالی که گذشت پیشرفت‌ها، فناوری‌ها، محصولات و اتفاقات بسیار جذابی را شاهد بودیم که شاید نام آن‌ها در لیست مهم‌ترین اتفاقات و تحولات علم و تکنولوژی در سال ۲۰۲۱ وجود نداشته باشد.

مفهومی که امروزه نیز با اسم بازاریابی دیجیتال در حال تغییر اقتصاد و تجارت جهانی است و آینده تکنولوژی با این شبکه‌ها ارتباط زیادی دارد.

البته خانه‌ هوشمند تنها نمونه‌ای کوچک از تکنولوژی جدید است. مزارع هوشمند، لباس‌ها و هرآنچه که فکرش را نمی‌کنید در آینده نزدیک more info به اینترنت متصل خواهند شد.

برای مثال کشور چین امسال فرایند ماینینگ را کاملا ممنوع اعلام کرد. از طرفی کشوری مثل آمریکا در مورد تمایل خود برای فعالیت در بازار ارز دیجیتال مردد به نظر می‌رسد.

۵ ویژگی که در گوشی‌های موبایل ۲۰۲۲ انتظارشان را می‌کشیم

رسالت علم، "شناخت چرا" و وظیفه‌ی تکنولوژی "شناخت چگونگی" است. امروزه علم و دانش با تکنولوژی، به نحو غیرقابل تفکیکی درآمیخته‌اند و نقش راهنما را در توسعه و فراگردهای جدید اقتصادی عهده‌دار گردیده‌اند. این امتزاج علم و تکنولوژی موجبات پیشرفت‌های حیرت‌آوری در هر دو زمینه علم و تکنولوژی را نیز فراهم ساخته است.

ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راه‌سازی در بندرعباس

الف: سخت‌افزار که عبارت از مواد و ماشین‌آلات دانش فنی و روش استفاده از آن است.

اگر چنین پروژه‌ای به واقعیت بپیوندد، مشکل انرژی کره زمین تا میلیون‌ها سال حل خواهد شد و فاجعه‌های زیست محیطی هم رخ نخواهد داد.

بدهی‌های فراوان کشورهای توسعه نیافته و نقش سازمان‌های بین‌المللی مالی و اعتباری بر محدودیت‌های صنعتی شدن این جوامع افزوده است. این فرآیند خشن و ظالمانه اقتصاد بین‌المللی به معنی مقابله با تلاش‌های صادراتی نیست، بلکه تلاشی است برای شناخت این مسئله که افزایش صادرات به نحوی روزافزون پرهزینه‌تر و پیچیده‌تر شده و پیگیری استراتژی‌های درون‌نگر مبتنی بر توسعه تکنولوژی داخلی و در بلندمدت دستیابی به خوداتکایی در علوم و تکنولوژی ممکن است امکان بالقوه بیشتری را برای صادرات ارائه کند، آرتور لوئیس برنده‌ی جایزه نوبل برای ساختارهایی با چنین ویژگی این پیام را داشته و در نهایت می‌گوید:

شکایت رئیس دیوان از رای هییت تخصصی درباره کالای ورود ممنوع

Report this page